Avabel Designin takana olen minä, Sisustussuunnittelija Anne-Mari Heinikangas.

Olen helposti lähestyttävä 13 vuotta Turussa asunut Raahen tyttö.

Intohimoni sisustussuunnittelua kohtaan ammentaa 90-luvulle asti, mutta silloin toteutin intohimoani lähinnä harrastamalla sisustamista. Olen opiskellut Käsi- ja taideteollisessa ja tämän jälkeen aloitin Turussa kosmetologin ja meikkaajan opinnot, jotka veivät mennessään. Menestyin kosmetologin työssäni hyvin ja 16 vuotta alalla menikin nopeasti.

Sisustussuunnittelu on kuitenkin aina kulkenut matkassani mukana ja suurempia toteutuksia alan parissa pääsin tekemään kahden perheemme omakotitalon rakennuttamisen yhteydessä. Jälkimmäinen, vuonna 2013 valmistunut omakotitalomme on kokonaan minun suunnittelemani. Sain taloomme inspiraatiota skandinaavisesta pelkistetystä tyylistä, jossa yhdistyvät lapsiperheen arjen vaatimat toiminnallisuudet. Talomme kuvattiin myös Kauniit kodit lehteen samaisena vuonna.

Omakotitaloprojektien aikana tapahtui käännekohta ja päätin lähteä opiskelemaan sisustussuunnittelua. Muutaman vuoden kuluessa, lasten kasvaessa, olin vihdoin siinä tilanteessa, että pystyin aloittamaan opiskelun Helsinki Design Schoolissa ja tätä kautta saamaan rakastamastani harrastuksesta virallisesti sisustussuunnittelijan ammatin.

Suunnittelijana olen hyvin asiakaslähtöinen. Lopputuloksen tulee aina olla aidosti asiakkaan näköinen. Kodikkuus ja visuaalisuus ovat avainasemassa, mutta käytännöllisyys ja etenkin valaistus ovat asioita, joista ei pidä tinkiä. Kaunis ja kodikas toteutus pääsee esille vain oikeassa valaistuksessa.

Olen sopivalla tavalla perfektionisti ja paneudun työhöni intohimoisesti!

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme sopia maksuttoman tarjouskäynnin!

-Anne-Mari